۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۰ آذر
گرامیداشت روز جهانی هپاتیت
۱۴۰۰ سه شنبه ۴ آبان
گرامیداشت روز جهانی هپاتیت
پیام تبریک مسئول واحد بهداشت خانواده به مناسبت گرامیداشت هفته ملی سلامت بانوان ایران (سبا)
۱۴۰۰ سه شنبه ۲۷ مهر
پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارزوئیه به مناسبت فرا رسیدن هفته ملی سالمند(12-6 مهرماه)
۱۴۰۰ شنبه ۱۰ مهر
12-6 مهرماه هفته ملی سالمند گرامی باد. "بهره مندی عادلانه همه سنین از فناوری دیجیتال"
بازدید کارشناسان بهداشت محیط شهرستان ارزوئیه از نحوه برگزاری مراسمات ماه محرم
۱۴۰۰ شنبه ۳۰ مرداد
کارشناسان بهداشت محیط شهرستان ارزوئیه ، از هیت های مذهبی و رعایت پروتکل های بهداشتی مراسمات عزاداری این شهرستان بازدید کردند.
بازدید کارشناسان بهداشت محیط شهرستان ارزوئیه از نحوه برگزاری مراسمات ماه محرم
بازدید کارشناسان شبکه بهداشت و درمان از پایگاه سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان شهرستان ارزوئیه
۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۳ مرداد
کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارزوئیه، 10 مرداد ماه از پایگاه سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان این شهرستان بازدید و آموزش های لازم در خصوص رعایت چک لیست های مربوطه ارائه کردند.
واکسیناسیون کووید19 عشایر و مناطق صعب العبور شهرستان ارزوئیه
۱۴۰۰ سه شنبه ۵ مرداد
طرح واکسیناسیون کووید 19 در عشایر مناطق سیاری شهرستان ارزوئیه در حال انجام بوده و گروه های سنی واجد شرایط دریافت واکسن، واکسینه شدند.
واکسیناسیون کووید19 عشایر و مناطق صعب العبور شهرستان ارزوئیه
اندازه گیری عوامل زیان آور فیزیکی (صدا، روشنایی) کارگاه های تک واحدی شهرستان ارزوئیه
۱۴۰۰ يکشنبه ۳۰ خرداد
اندازه گیری عوامل زیان آور فیزکی (صدا و روشنایی) کارگاه های تک واحدی توسط کارشناس بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت در تاریخ 1400/3/11 انجام شد.
تقدیرازدانش آموزبرتر در طرح نقاشی پویش ملی آسم شهرستان ارزوئیه
۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۶ خرداد
در مسابقه نقاشی طرح پویش ملی آسم دانش آموز، سه نفر دانش آموز برتر شناخته شهرستان ارزوئیه، از سوی مسئول مرکز خدمات جامع سلامت وکیل آباد، 24خردادماه با اهداء کارت هدیه مورد تقدیر قرار گرفتند.
تقدیرازدانش آموزبرتر در طرح نقاشی پویش ملی آسم شهرستان ارزوئیه
۱۴۰۰ دوشنبه ۱۰ خرداد
هفته جهانی آسم باشعار"آسم و اصلاح باورهای نادرست"
پیام های بهداشتی مسئول واحد مبارزه با بیماریها ستاد مرکز بهداشت به مناسبت هفته جهانی آسم (25 لغایت 31 اردیبهشت )