چگونه خود را از تب کریمه کنگو محافظت کنیم؟
- پس از خریداری گوشت، درصورتی که به سلامت آن اطمینان ندارید بدون هیچ تماسی، آنرا به مدت 24 ساعت در پوششی، در دمای 4-0 درجه (در یخچال، نه فریزر) نگه داری کرده و سپس با استفاده از دستکش تمیزکنید. همچنین پس از اتمام کار، سطوح و ظروف آغشته به خون را به وسیله مایع ظرفشویی یا مواد ضدعفونی کننده به دقت شستشو دهید.
چگونه خود را از تب کریمه کنگو محافظت کنیم؟
از آنجایی که گوشت آلوده به ویروس تب کریمه کنگو را نمی توان از ظاهر آن تشخیص داد توصیه می شود:
- گوشت را تنها از مراکز معتبر خریداری کرده و به برچسب / مهر دامپزشکی بر روی آن توجه کنید. مصرف گوشتی که از کشتارگاههای مجاز و مراکز معتبر خریداری شده هیچ مشکلی ندارد.
- از کشتن دام در منزل خودداری کنید.
- بهتر است برای تماس با گوشت، همیشه از دستکش استفاده کنید.
- گوشت را خوب بپزید.
- پس از خریداری گوشت، درصورتی که به سلامت آن اطمینان ندارید بدون هیچ تماسی، آنرا به مدت 24 ساعت در پوششی، در دمای 4-0 درجه (در یخچال، نه فریزر) نگه داری کرده و سپس با استفاده از دستکش تمیزکنید. همچنین پس از اتمام کار، سطوح و ظروف آغشته به خون را به وسیله مایع ظرفشویی یا مواد ضدعفونی کننده به دقت شستشو دهید.