روز جهانی غذا
نان به عنوان قوت غالب مردم کشور علاوه بر تامین سهم زیادی از انرژی روزانه ،بخشی از مواد مغذی از جمله پروتئین و برخی از اسید های آمینه و ویتامین های گروه B ،ویتامین E منیزیم ،سلنیوم ،آهن ،روی ،مس و منگنز و فلوئور و... را به بدن می رساند .
نان کامل (نان سبوس دار)از آردی تهیه می شود که هر سه بخش دانه گندم در آن حفظ شود .نان سبوس دار نسبت به نان بدون سبوس از ارزش تغذیه ای بالاتری برخوردار است مشروط به آن که زمان ماندگاری خمیر به منظور انجام تخمیر کافی باشد.نان گندم کامل در محافظت از پوست در برابر نور خورشید ،پیشگیری از سفیدی و ریزش مو ،کنترل قند و فشار خون، پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی بیماری های دستگاه گوارش و و سرطان ها پیشگیری از ابتلا به یبوست و بواسیر موثر است ، همچنین می تواند به کاهش دریافت غذا از طریق ایجاد احساس سیری در فرد کمک کند.
جهت نگه داری نان در طولانی مدت باید نان تازه و داغ را در هنگام خرید خنک کنید ،نان را در پارچه تمیز منتقل کنیدو در کیسه نایلونی یا روزنامه قرار ندهید سپس نان خنک شده را در کیسه نایلونی گذاشته و در فریزر قرار دهید.